بوشهر

پیام تسلیت دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

8 آذر 1402
با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ نخستین نمایشگاه بین المللی و تخصصی تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی افتتاح شد
با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نخستین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در بوشهر افتتاح شد.

4 آذر 1402
اولین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی

15 آبان 1402
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بهبود روند توزیع شیر خشک در استان بوشهر
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در یک هفته اخیر روند توزیع شیر خشک نوزادان در داروخانه‌های استان بوشهر بهبود یافت.

توزیع بیش ۷۰۰۰ دُز واکسن آنفولانزا در داروخانه‌های استان بوشهر
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از اواسط شهریورماه تاکنون بیش از ۷ هزار دُز واکسن آنفولانزا جهت استفاده شهروندان در داروخانه‌های استان بوشهر توزیع گردیده است.

1 آبان 1398
رییس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شایع ترین علت بروز مسمومیت در جهان مصرف داروها بیش از مقادیر درمانی می باشد.

24 مهر 1398
به مناسبت روز جهانی غذا همایشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد

28 مهر 1397
برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: نام‌گذاری یک روز در تقویم جهانی به نام غذا نشان از اهمیت بسیار بالای این موضوع در دنیای امروزی دارد.

25 مهر 1397
ویژه نامه روز جهانی غذا
چاپ ویژه نامه روز جهانی غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

24 مهر 1397
کسب رتبه نخست کشوری معاونت غذا و دارو بوشهر در مقابله و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه نخست کشوری در محورهای ۱۴ گانه پیشگیرانه، مقابله‌ای و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور آرایشی و بهداشتی در سال ۹۶ را کسب کرد.