به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس رامین ناصحی فر در کارگاه آموزشی تغذیه سالم دانش آموزان دبستانی ویژه والدین بیان کرد: کمبود مواد مغذی میتواند منجر به تاخیر در رشد، ضعف سیستم ایمنی و بروز مشکلات متعدد در آیندهی کودکان شود.
وی در این نشست، در خصوص سوءتغذیه در دو جنبهی کاهش وزن و افزایش وزن (چاقی) اظهار کرد: اضافه وزن و چاقی علاوه بر پیامدهای روحی، خطر مقاومت به انسولین، دیابت، کبد چرب و در دختران کوتاهی قد را به همراه دارد.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در خصوص گروه های غذایی اصلی اضافه کرد: گروههای اصلی مواد غذایی شامل غلات و حبوبات، سبزیجات و میوهها، لبنیات، گوشتها و نوع روغنها را معرفی و میزان نیاز روزانهی کودکان به هر یک از این گروهها را توضیح داد.
مهندس ناصحی فر تأکید کرد: برای رشد قدی و سلامت عمومی کودکان، مصرف همزمان لبنیات، میوهها و غذاهای دریایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی در این نشست در خصوص تنقلات مفید و سالم برای والدین توضیح داد و در پایان نیز به سؤالات والدین در خصوص تغذیه پاسخ داده شد.
این کارگاه آموزشی در محیطی صمیمی و دوستانه به دعوت مدرسه دبستان شاهد با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو (آقای مهندس ناصحی فر، خانم مهندس پولادی و خانم جمالی حاجیانی) مسئولین مدرسه و والدین دانش آموزان برگزار شد.
انتهای پیام/ز.ح.1020
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید