برگزاری جلسه تدوین شناسنامه آماری معاونت غذا و دارو

1 دی 1399

به گزارش روابط عمومی معاونت عذا و دارو ، روز یکشنبه مورخ 25/9/99  راس ساعت 9 صبح  جلسه ای  با محوریت تدوین شناسنامه آماری معاونت غذا با همکاری مدیریت فناوری و اطلاعات دانشگاه ، رئیس گروه آمار و کارشناسان آن مجموعه در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید .

در این نشست معاون غذا و دارو ، مدیران معاونت ، رئیس گروه آمار و کارشناسان اداره آمار دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه فرهی رئیس گروه آمار  توضیحاتی پیرامون شاخص‌های پیش فرض معاونت غذا و دارو که در اداره آمار تهیه شده بود پرداختند به این ترتیب که جهت تهیه مجموعه‌ای مفید و ماندگار نیاز به یک بررسی دقیق در مورد شاخص‌های کاربردی هست  که البته به صورت خلاصه و جامع با تعریف دقیق صورت و مخرج مربوطه گامی در جهت روند پیشبرد این مجموعه می توان داشت. در این میان اسدی با نقطه‌نظرات خوب خود و همچنین نقطه نظرات کارشناسان زیر مجموعه در جهت تهیه این شناسنامه همراهی لازم  ارائه نمودند. در پایان هم فرهی با ارائه‌ای روزنه‌ای از داشبورد، معاونت را درجهت داشتن داشبورد مدیریتی معاونت غذا و دارو  فرا خواندند.

تاریخ بروز رسانی:   9 دی 1399

تعداد بازدید:   ۱