سرکار خانم خویش دوست اظهار داشت: 16 اکتبر مصادف با 25 مهر ماه به مناسبت سالروز تاسیس فائو در سال 1945 روز جهانی غذا نامگذاری شده و شعار روز جهانی غذا در سالجاری " آب و هوا در حال تغییر است، کشاوری و غذا نیز باید تغییر کند" و شعار ملی روز جهانی غذا در ایران "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ سلامت و ارتقای سلامت" انتخاب شده است و غذای سالم و حلال هدیه ای بهشتی است که خداوند برای بندگان خداجوی خود فرستاده است. مومنان راستین آن را وسیله ای برای شکرگزاری و عبودیت بیشتر می دانند و هر لقمه از آنرا که می خورند به یاد محرومان و گرسنگان نیز هستند.
وی افزود : مسئله بسیار شایان توجهی در علم تغذیه به شمار می آید. در کنار نوع استفاده و چگونگی بهره گیری از مواد غذایی، رعایت بهداشت در مصرف و نگه داری غذا نیز اهمیت خاصی دارد و در این زمینه، دانشمندان به مطالعه و تحقیقات گسترده ای پرداخته اند.
از مهم ترین اقدامات بهداشتی هر جامعه ـ که بخش عمده آن سلامت و ایمن سازی از بیماری هاست ـ دست یابی به موفقیت هایی در زمینه بهداشت تغذیه است. تأمین مواد غذایی سالم و متناسب، برنامه ریزی برای بهبود وضع تغذیه، آموزش های لازم در زمینه مسائل غذایی و پیش گیری از سوء تغذیه، اموری هستند که نقش تعیین کننده ای در بهداشت فردی و اجتماعی و سلامت افراد جامعه دارند.