دانستنی ها
1 2
ویتامین های ضد کم خونی
مهندس رامین ناصحی فر: کارشناس ارشد اداره نظارت بر مواد غذائی دکتر صبا جلالی: کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی


کاربرد جلبک اسپیرولینا در صنایع غذایی
مهندس نصرت دریاپور : کارشناس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو مهندس فریده خورشیدیان : کارشناس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو مهندس معصومه مستشیر : کارشناس مسئول بخش شیمی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو


اهمیت دوره کارنس در سموم کشاورزي
مهندس سید محمد حسین رکاب پور:مدیراداره نظارت برمواد غذایی و بهداشتی معاونت غذاودارو بوشهر مهندس باقر ملائی: رئیس اداره غذا معاونت غذا و دارو بوشهر


پودر آب پنیر و کاربرد آن در صنایع غذایی
مهندس سمیه باصري: کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و دارو


هسته خرما و کاربردهای دارویی آن
گل اندام آسایش،حمید پورنبی


گلوکز مایع چیست ؟
فاطمه مهرجویی کارشناس معاونت غذا و دارو مسعود اسدی کارشناس معاونت غذا و دارو


غذاهای تغییر ژنتیک یافته و امنیت غذایی
با افزايش روزافزون جمعيت و محدوديت سطح زير كشت، استفاد ه اززيست- فناوري براي ارتقاء كيفيت و كميت مواد غذايي مورد توجه قرار گرفته و غذاهاي تراريخته از شير نوزادان گرفته تا ديگر فراوردهاي لبني مصرفي بزرگسالان و ساير مواد غذايي مانند سيب زميني، گوجه فرنگي، كدو، ذرت، دانه هاي سويا، روغن كانولا، گندم، برنج، چغندر قند و...، الياف مورد استفاده براي تهيه البسه مانند پنبه ، كتان و... با استفاده از جابجايي قطعات بزرگ DNA وبا ويژگي هاي مطلوب تهيه مي شوند ( 3). واكنشهاي حساسيت زاي غذايي به عنوان يك مشكل بهداشت عمومي مطرح اند و پيشگيري از آن ، از مشكلات مهم در صنايع غذايي مي باشد. حساسيت غذايي درحدود %8-2 از افراد جامعه ديده شده و در ايجاد آن ، عوامل ژنتيكي و عوامل محيطي موثرند.


پروبیوتیک چیست و تأثیر پروبیوتیک روی بدن انسان
حمید پور نبی کارشناس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو گل اندام آسایش کارشناس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو پریسا احمدی کارشناس فناوری اطلاعات معاونت غذا و دارو


نکات ناگفته چاقی بزبانی دیگر
شاید شما هم از جمله افرادی باشید که از بیماری چاقی رنج میبرید و شاید لااقل در بین نزدیکان خود کسانی را دارید که با این معضل دست و پنجه نرم می کنند و هر روز یا گهگاهی در اینترنت یا کتب بدنبال بهترین راه رسیدن به تناسب اندام هستند از داروهای کاهنده وزن تا عمل های زیبایی اندام و غیره .... و کسانی که بدنبال معجونی هستند که با خوردن آن به سرعت لاغر شوند اما در این گفتار ضمن اینکه به شما می گو.ییم بهترین راه رسیدن به وزن ایده ال صرفا داشتن برنامه غذایی و رژیم لاغری و صد البته به همراه ورزش می باشد


فواید و مضرات مواد افزودنی
رامین ناصحی فر : کارشناس ارشد اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی استان بوشهر


کاهش مصرف اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی
خانم مهندس نسرین قاسمیان پور-کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان مسعود اسدی -مدیر امور عمومی


دانه کینوا چیست؟
مهندس زهره شمالی ، کارشناس ارشد صنایع غذایی، کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی معاونت غذا و دارو


محصولات غذائی تراریخته
باتوجه به اینکه جمعیت جهان رو به رشد است و نیاز غذایی مردم در حال افزایش می باشد پس تامین امنیت غذایی برای این جمعیت، مستلزم راهکارهای ویژه نوین است . امروزه مهندسین ژنتیک با روش های جدید به کمک آمده اند تا با دستکاری های ژنتیکی محصولات تراریخته را علی رغم چالش های موجود به عنوان یکی از راهکارها معرفی کنند .به طوریکه سطح زیر کشت این محصولات در حال افزایش است و در30 کشور در سال 2014 به سطح زیر کشت 180 میلیون هکتار رسیده است .


نشانگر تغذیه ای = همیار مصرف کننده برای انتخاب ماده غذایی سالم در دوران کرونا
خانم مهندس نوشین حسن زاده-مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان


طعم دهنده ها
خانم مهندس نسترن پولادی کارشناس معاونت غذا و دارو


تاثیر گیاهان تراریخته بر سلامت انسان از طریق دارو های زیستی و غذاها
خانم مهندس مرضیه غریبی-آقای مهندس محمود مطهری-خانم مهندس صبا جلالی(کارشناس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو بوشهر)


راهکاری های کاهش نمک در فرآورده های گوشتی
گل اندام آسایش ، حمید پورنبی، پریسا احمدی


محصولات غذائی تراریخته
آقای مهندس سید محمد حسین رکاب پور ( مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو) آقای مهندس امیر حسین پناهیان (کارشناس مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت شهرستان جم)


بررسی میزان HMF نمونه های عسل ارسال شده به آزمایشگاه مواد غذایی بوشهر طی سال های 98-96
خانم مهندس معصومه مستشیر: کارشناس مسئول بخش شیمی آزمایشگاه مواد غذایی خانم مهندس فریده خورشیدیان: کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی خانم مهندس نصرت دریاپور: کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی


نشانگر تغذیه ای = همیار مصرف کننده برای انتخاب ماده غذایی سالم در دوران کرونا
خانم مهندس نوشین حسن زاده-مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان


1 2
< >