غذاهای تغییر ژنتیک یافته و امنیت غذایی


1401/6/30 0:0
با افزايش روزافزون جمعيت و محدوديت سطح زير كشت، استفاد ه اززيست- فناوري براي ارتقاء كيفيت و كميت مواد غذايي مورد توجه قرار گرفته و غذاهاي تراريخته از شير نوزادان گرفته تا ديگر فراوردهاي لبني مصرفي بزرگسالان و ساير مواد غذايي مانند سيب زميني، گوجه فرنگي، كدو، ذرت، دانه هاي سويا، روغن كانولا، گندم، برنج، چغندر قند و...، الياف مورد استفاده براي تهيه البسه مانند پنبه ، كتان و... با استفاده از جابجايي قطعات بزرگ DNA وبا ويژگي هاي مطلوب تهيه مي شوند ( 3). واكنشهاي حساسيت زاي غذايي به عنوان يك مشكل بهداشت عمومي مطرح اند و پيشگيري از آن ، از مشكلات مهم در صنايع غذايي مي باشد. حساسيت غذايي درحدود %8-2 از افراد جامعه ديده شده و در ايجاد آن ، عوامل ژنتيكي و عوامل محيطي موثرند.

غذاهای تغییر ژنتیک یافته و امنیت غذایی

 

نوشین حسن زاده-مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان




کلمات کلیدی:
غذا.تغییر.زنتیک.یافته     امنیت.غذایی    

تاریخ بروز رسانی:   30 شهريور 1401

تعداد بازدید:   ۲


ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

< >