برگزاری همزمان دوره های آموزشی آشنایی با دستور العمل کاهش درصد نمک و قند در محصولات غذایی ونحوه بازرسی ازواحدهای عرضه کالای قاچاق

4 دی 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت غذاودارو،جهت ارتقاء سطح علمی مدیران وکارشناسان مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ،دوره های آموزشی نحوه بازدید وبازرسی از واحدهای عرضه آرایشی وبهداشتی قاچاق ودوره آشنایی با دستور العمل اجرائی کاهش درصد نمک در فراورده های غذایی ودوره آشنایی با ضوابط کاهش درصد قند در فرمولاسیون محصولات غذایی در سالن همایش معاونت غذاودارو برگزار گردید.
در این دوره های آموزشی ،مهندس ناصحی فر وخانم مهندس جمالی ودکتر مرشدی ضمن بیان مفاهیم مرتبط با دوره های آموزشی به سئوالات کارشناسان مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی و مدیران و مسئولین فنی شرکتهای تولیدی استان بوشهر پاسخ دادند.

کلمات کلیدی:
نمک     قند     آموزش    
تعداد بازدید:   ۱۹۶

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >