برگزاری دوره آموزشی پایش وپالایش برچسب گذاری فراورده های غذایی

4 شهريور 1396
دوره آموزشی پایش وپالایش برچسب گذاری فراورده های غذایی در معاونت غذا وداروبوشهر جهت آموزش کارشناسان مواد غذایی استان بوشهر برگزار گردید.
خانم مهندس سمیه باصری در این جلسه ضمن تشریح اهداف پایش وپالایش برچسب گذاری فراورده های غذایی عنوان نمود:با توجه به اینکه پایش و پالایش برچسب فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارتقای سلامت مصرف کننده با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده از برنامه های عملیاتی و مهم به شمار می رود به همین علت این برنامه در دستور کار تمامی معاونت های غذا و دارو قرار گرفته است. در این راستا تمامی معاونت ها باید کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی دائما در دستور کار قرار داده و در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق ضمن پیگیری های قانونی تا حصول نتیجه، گزارش عملکرد به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی ارسال گردد. هر کدام از معاونت های غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی موظف است هر هفته اقدام به پایش و پالایش حداقل ۲۵ برچسب غذایی، آشامیدنی تولیدی و وارداتی متفاوت به صورت رندوم از سطح عرضه نماید. لازم به ذکر است در خصوص پایش و پالایش فرآورده های خوراکی، آشامیدنی برچسب ها، هرکدام از معاونت ها علاوه بر گزارش هفتگی مربوط به آن حوزه (مازاد بر حداقل ۲۵ عدد برچسب فرآورده) می تواند از پتانسیل مسئولین فنی با ایجاد انگیزش های لازم بهره برداری کند، منوط به اینکه صحت و دقت اطلاعات مورد تایید باشد.

کلمات کلیدی:
پایش         پیرایش         برچسب    
تعداد بازدید:   ۳۹

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >